Peutersteps

Het Jonge Kind Centrum is gestart met een nieuw en compleet ouder-kindprogramma voor peuters van 2,5 tot 4 jaar op zaterdag van 11.30-12.30 uur in Almere Poort

Aan de hand van de prentenboeken en verhalen beleven de peuters door middel van diverse activiteiten elke week weer nieuwe avonturen. Naast een hoop plezier draagt Peutersteps bij aan de brede ontwikkeling van de peuters. Aan alle ontwikkelingsgebieden: taal, motorisch (waaronder de zintuiglijke ontwikkeling), sociaal-emotioneel, “rekenen”, creativiteit en muziek komt spelenderwijs aan bod. Spel en plezier is onze basis.

Naast het avontuur in de Peuterstepsles, kunnen onze peuters hun hart ophalen in ons “Speellab” . De plek waar de peuters nieuw spel kunnen ontdekken en waar ze zich helemaal kunnen uitleven.

Peutersteps is een uur “quality-time” met je peuter. Als ouder speel je een belangrijke rol. Peutersteps is daarom belangrijk voor je kind EN jou.

Je krijgt antwoord op vragen zoals: wat vindt mijn kind leuk, waar liggen zijn/haar interesses, wat kan hij allemaal al zonder dat ik dat wist en hoe kan ik mijn kind nog beter ondersteunen in zijn/haar ontwikkeling?

Iedere ouder wil het beste voor zijn/haar kind. Peutersteps helpt je om jouw kind het belangrijkste in zijn/haar leven te geven:  versteviging van de band tussen ouder en kind: de basis voor ontwikkeling tot een gelukkige volwassene.

Dit doen we door middel van samen uitdagingen aan te gaan, ontdekkingen te doen en bovenal samen plezier maken.

Met ingang van 26 augustus 2017 start er een nieuwe groep. Je kunt je nu opgeven om een gratis proefles mee te doen of direct een lesblok van 10 lessen af te nemen voor  € 125,00 incl koffie en thee voor en na de “les”. De les is iedere zaterdag van 11.30 tot 12.30 uur in Almere Poort op de David Livingstonestraat 121. Overigens is starten met Peutersteps altijd mogelijk zo lang er plek is in de groep.

Heb je een smalle beurs? Voor kinderen vanaf 3 jaar oud kan een beroep gedaan worden op het Jeugd Cultuur Fonds in Almere voor een vergoeding van de kosten van het volgen van Peutersteps. Je kunt deze vergoeding aanvragen via de opvoedadviseur bij jou in de wijk.

Aanmelding Lessen - Peutersteps

Aanmelding Lessen - Peutersteps
    Het Jonge Kind Centrum start met een nieuw en compleet ouder-kindprogramma voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar oud: Peutersteps® Aan de hand van prentenboeken en verhalen beleven de peuters door diverse activiteiten elke week weer nieuwe avonturen. Naast een hoop plezier draagt Peutersteps® bij aan de brede ontwikkeling van de peuters. Aan alle ontwikkelgebieden ( taal, zintuigelijk, taal, motorisch, sociaal enz.) wordt op spelenderwijs aandacht besteed. Spel is onze basis. Naast het avontuur in onze in onze les, kunnen onze peuters hun hart ophalen in ons "Speellab". De plek waar de peuters nieuw spel kunnen ontdekken en waar ze zich helemaal kunnen uitleven. Kosten bedragen voor deze pilotsessie van 10 lessen € 125,00. Dit is inclusief koffie en thee voor en na de les.
  • 0,00 €
  • Hier kun je aangeven per welke datum je zou willen starten of een proefles zou willen doen. De lessen zijn op zaterdag van 11.30 tot 12.30 uur.
  • Wij willen graag gebruik maken van beeldmateriaal waar jij en/of jouw kind herkenbaar op staat. Die willen we gebruiken voor onze website, facebook, twitter of voor andere promotionele doeleinden. Ga je hier mee akkoord?
    LET OP! Na invullen en verzenden van dit formulier wordt je automatisch doorgelinkt voor de betaling via iDeal. Wanneer je geen betaling doet komt het aanvraagformulier NIET bij ons binnen en ben je dus niet aangemeld. Klik dus niet te snel weg na je aanmelding maar wacht even op de doorlink naar iDeal. 🙂
  • Een kopie van de informatie die je aan ons verstuurt, ontvang je ook op het door jouw opgegeven e-mailadres.