Peutersteps®

Stichting Jonge Kind Centrum is gestart met een nieuw en compleet ouder-kindprogramma voor peuters van 2,5 tot 4 jaar op zaterdag van 11.30-12.30 uur in Almere Poort

Aan de hand van de prentenboeken en verhalen beleven de peuters door middel van diverse activiteiten elke week weer nieuwe avonturen. Naast een hoop plezier draagt Peutersteps bij aan de brede ontwikkeling van de peuters. Aan alle ontwikkelingsgebieden: taal, motorisch (waaronder de zintuiglijke ontwikkeling), sociaal-emotioneel, “rekenen”, creativiteit en muziek komt spelenderwijs aan bod. Spel en plezier is onze basis.

Naast het avontuur in de Peuterstepsles, kunnen onze peuters hun hart ophalen in ons “Speellab” . De plek waar de peuters nieuw spel kunnen ontdekken en waar ze zich helemaal kunnen uitleven.

Peutersteps is een uur “quality-time” met je peuter. Als ouder speel je een belangrijke rol. Peutersteps is daarom belangrijk voor je kind EN jou.

Je krijgt antwoord op vragen zoals: wat vindt mijn kind leuk, waar liggen zijn/haar interesses, wat kan hij allemaal al zonder dat ik dat wist en hoe kan ik mijn kind nog beter ondersteunen in zijn/haar ontwikkeling?

Iedere ouder wil het beste voor zijn/haar kind. Peutersteps helpt je om jouw kind het belangrijkste in zijn/haar leven te geven:  versteviging van de band tussen ouder en kind: de basis voor ontwikkeling tot een gelukkige volwassene.

Dit doen we door middel van samen uitdagingen aan te gaan, ontdekkingen te doen en bovenal samen plezier maken.

Peutersteps zit op dit moment helemaal vol. Je kunt je opgeven voor een plekje op de wachtlijst. Zodra en plek is nemen we contact met je op om een gratis proefles mee te komen doen.  De les is iedere zaterdag van 11.30 tot 12.30 uur in Almere Poort op de David Livingstonestraat 121.

Heb je een smalle beurs? Voor kinderen vanaf 3 jaar oud kan een beroep gedaan worden op het Jeugd Cultuur Fonds in Almere voor een vergoeding van de kosten van het volgen van Peutersteps. Je kunt deze vergoeding aanvragen via de opvoedadviseur bij jou in de wijk.

Aanmelding Peutersteps wachtlijst

Aanmelding Lessen - Peutersteps
    De lessen van Peutersteps zitten op dit moment helemaal vol. Je kunt je aanmelden voor een plekje op de wachtlijst. We nemen contact met je op wanneer we plek hebben en je een gratis proefles mee kunt komen doen. Na de gratis proefles meld je je aan voor een van onze abonnementen. Je kunt kiezen voor een kwartaal, een half jaar of een jaarabonnement. Hoe langer de periode waarmee je je wilt, hoe goedkoper de prijs per les wordt. Abonnementen kunnen ieder gewenst moment starten.
  • 0,00 €
  • Een kopie van de informatie die je aan ons verstuurt, ontvang je ook op het door jouw opgegeven e-mailadres.