P1000635Doe mee en gun je dreumes, en jezelf, een uurtje ontdekken, dansen, klimmen en spelen per week!

Dreumesfun® is het leukste programma voor jou en je dreumes van 13 a 15 maanden tot circa 2,5 jaar oud oud.

Bij Dreumesfun dagen we de kinderen uit op onderzoek te gaan. Samen met degene die de dreumes het allerbeste kent…. zijn papa of mama! Zo blijft de nieuwe wereld lekker vertrouwd. Alles mag, niks moet. De dreumes staat bij ons centraal. Een heerlijk uurtje waar ouder en kind echt even tijd voor elkaar hebben en lekker kunnen spelen.
De activiteiten zijn zo bedacht en ontwikkeld dat er thuis lekker doorgespeeld kan worden.

Naast “leuk” is dreumesfun ook erg goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten zijn ontwikkeld en afgestemd op de brede ontwikkeling van je kind: motorische ontwikkeling, spraak-taalontwikkeling, “rekenen” en sociaal-emotioneel. Spelenderwijs komt alles aan bod.

Dreumesfunlessen zijn speciaal bedoelt voor jou en je dreumes, echt een uurtje quality time. Dit betekent dat de ruimte, de les en het materiaal niet geschikt is voor jongere en voor oudere kinderen en dat deze dus helaas niet mee kunnen komen.

 • Waar?

  Dreumesfun lessen vinden plaats in Almere Poort bij Kinderopvang GO!, David Livingstonestraat 121.

 • Wanneer?

  Dreumesfunlessen zijn op zaterdagochtend. Er is een les om 09.00 uur en een les om 10.15 uur.

 • Wat is de prijs?

  Dreumesfunlessen koop je in de vorm van een kwartaal- halfjaar of jaarabonnement

  Een abonnement op de lessen van het Jonge Kind Centrum

  Na de gratis proefles meld je je aan voor een van deze abonnementen. Je kunt kiezen voor een kwartaal, een half jaar of een jaarabonnement. Hoe langer de periode waarmee je je wilt, hoe goedkoper de prijs per les wordt. Abonnementen kunnen ieder gewenst moment starten.

  Kwartaal

  Het kwartaal abonnement duurt 13 weken en kost € 135,00. Je kunt in dit abonnement 13 lessen meedoen. Valt er een keer een les uit door ons (wegens ziekte van de klassenleidster bijvoorbeeld) dan schuift  jouw recht op de lessen gewoon op. Als je alle 13 lessen komt betaal je omgerekend  € 10,38 per les.

  Halfjaar

  Het halfjaar abonnement duurt 26 weken en kost € 260,00. Je kunt in dit abonnement 26 lessen meedoen. Valt er een keer een les uit door ons (wegens ziekte van de klassenleidster bijvoorbeeld) dan schuift  jouw recht op die les gewoon op. Als je alle 26 lessen komt betaal je omgerekend  € 10,00 per les.

  Jaarabonnement

  Het jaar abonnement duurt 52 weken en kost € 480,00. Je kunt in dit abonnement 52 lessen meedoen. Valt er een keer een les uit door ons (wegens ziekte van de klassenleidster bijvoorbeeld) dan schuift  jouw recht op die les gewoon op.Als je alle 52 lessen komt betaal je omgerekend  € 9,23 per les.

  Doorstroming van de Babyclub naar Dreumesfun naar Peutersteps valt gewoon binnen het abonnement.

 • Aanmelden voor een GRATIS proefles

  Voor een proefles meld je je HIER aan. Klik op de datum en groep van jouw voorkeur en vul het online formulier in. De klassenleidster van de groep neemt snel contact met je op.

 • Aanmelden voor een abonnement?

  Al een proefles gedaan en nu aanmelden voor een abonnement? Meld je HIER aan. Vul het formulier in, ontvang de bevestiging, regel de betaling en start met genieten samen met je kind!