P1000635

HELAAS!!!!!! Op dit moment zijn er GEEN lessen Dreumesfun. De combinatie van Coronalockdowns en docententekort hebben ertoe geleid dat er voorlopig geen lessen zullen starten.

Doe mee en gun je dreumes, en jezelf, een uurtje ontdekken, dansen, klimmen en spelen per week!

Dreumesfun® is het leukste programma voor jou en je dreumes van 13 a 15 maanden tot circa 2,5 jaar oud oud.

Bij Dreumesfun dagen we de kinderen uit op onderzoek te gaan. Samen met degene die de dreumes het allerbeste kent…. zijn papa of mama! Zo blijft de nieuwe wereld lekker vertrouwd. Alles mag, niks moet. De dreumes staat bij ons centraal. Een heerlijk uurtje waar ouder en kind echt even tijd voor elkaar hebben en lekker kunnen spelen.
De activiteiten zijn zo bedacht en ontwikkeld dat er thuis lekker doorgespeeld kan worden.

Naast “leuk” is dreumesfun ook erg goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten zijn ontwikkeld en afgestemd op de brede ontwikkeling van je kind: motorische ontwikkeling, spraak-taalontwikkeling, “rekenen” en sociaal-emotioneel. Spelenderwijs komt alles aan bod.

Dreumesfunlessen zijn speciaal bedoelt voor jou en je dreumes, echt een uurtje quality time. Dit betekent dat de ruimte, de les en het materiaal niet geschikt is voor jongere en voor oudere kinderen en dat deze dus helaas niet mee kunnen komen.

  • Waar?

    Op dit moment nergens

  • Wanneer?

    Op dit moment geen lessen