Het team van Stichting Jonge Kind Centrum bestaat uit:

Marlie Goijaerts, klassenleider Babyclub

Mijn naam is Marlie Goijaerts, ik ben 23 jaar oud en ik woon in Utrecht. Na het afronden van de bachelor Humanistiek ben ik momenteel bezig met de master Preventieve Jeugdhulp en Opvoeding. Tijdens dit mastertraject heb ik de mogelijkheid gekregen om hier bij het Jonge Kind Centrum een paar maanden stage te mogen lopen! Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in de vroege ontwikkeling van kinderen en zal me dan ook voornamelijk bezighouden met het begeleiden en verder ontwikkelen van de Babyclub.

Ik kijk er naar uit om mijn opgedane kennis en vaardigheden in praktijk te kunnen gaan brengen en veel te leren

 


Nina Suliman, klassenleider Babyclub

Hi! Ik ben Nina, 22 jaar en ik woon in Amsterdam. Op dit moment doe ik aan de UvA de master Preventieve Jeugdhulp & Opvoeding. Hiervoor heb ik een premaster aan de UvA gedaan, en daarvoor heb ik mijn HBO opleiding Maatschappelijk Werk & Dienstverlening afgerond.

De stage bij het Jonge Kind Centrum trok mijn aandacht, omdat ik veel affiniteit heb met het werken met baby’s en jonge kinderen. Ik zal onder andere betrokken zijn in de uitvoering van de Babyclub en de verdere ontwikkeling hiervan. Mijn opgedane pedagogische kennis vanuit de opleiding kan ik hierbij in de praktijk toepassen.

Ik zal mij volledig inzetten om de stage tot een succes te maken en ik heb er zin in!


Marije Magito, directeur en klassenleider

Ik ben Marije Magito, directeur van Stichting Jonge Kind Centrum.

Al jaren help en leer ik professionals in de kinderopvang en het basisonderwijs om nog beter aan te sluiten bij de ontwikkelingsbehoeften van kinderen. Dit doe ik op een professionele, gepassioneerde wijze door middel van (gesubsidieerde) trainingen en individuele Video Interactie Begeleiding (VIB) op de werkvloer. Als vrijwilliger ben ik de initiator van het congres voor professionals in de Week van het Jonge Kind Almere. Naast mijn werkzaamheden voor professionals faciliteer ik, onder andere, de klassenleid(st)ers van Stichting Jonge Kind Centrum zodat zij met veel plezier de ouder-kind programma’s en workshops van de Babyclub®, Dreumesfun® en Peutersteps® kunnen uitvoeren.

Mijn doel is om binnen het Jonge Kind Centrum een mooi pakket aan diensten van hoge kwaliteit aan ouders van jonge kinderen en aan professionals aan te bieden. Hiermee zorgen we er samen (professionals en ouders) voor dat kinderen zich vanaf jongs af aan optimaal kunnen ontwikkelen.