• Wat?

    Ben jij een ouder van een baby,dreumes of peuter? Dan kun je bij ons terecht voor Baby Sensory, Dreumesfun en Peutersteps. Alle programma’s zijn compleet en veelzijdig. Iedere week een ander thema en ieder week nieuwe uitdagingen voor je kind. Heb jij een baby die onrustig is en wel wat hulp kan gebruiken om minder  te huilen en beter te slapen? Kijk dan eens op de pagina van The Happiest Baby en ontdek hoe jij nog beter aan kunt sluiten bij de behoeften van jouw baby. Je baby zal de Gelukkigste Baby van de wereld zijn!

  • Waar?

    Baby Sensory, Dreumesfun en Peutersteps lessen vinden plaats in Almere Poort in de vestiging Het Vlaggenschip van GO! Kinderopvang. OP Locatie IJburg zijn er Baby Sensory en Dreumesfun lessen. The Happiest Baby workshops vinden plaats op verschillende locatie’s, zie agenda, of individueel bij jou thuis.

  • Hoe werkt het?

    Bij Baby Sensory, Dreumesfun en Peutersteps mag je altijd gratis een proefles mee komen doen om te ervaren wat het voor jou en je kindje betekent. Naar aanleiding van de proefles heeft de klassenleidster contact met je om vervolgafpraken te maken.

    Voor de workshops van The Happiest Baby meld je je aan via de website en betaal je online de deelnemerskosten. Voor een individueel consult bij jou thuis meld je je aan via de website en neemt Marije Magito (The Happiest Baby educator) snel contact met je op.

babyles, babycursus, babysensory, baby sensory Almere, baby ontwikkeling Almere, baby activiteiten Almere, baby les Almere, baby cursus Almere, baby-ouder programma, baby in Almere, baby Almere

Baby Sensory is een aanrader voor alle ouders met een baby. Naast plezier en gezelligheid met andere ouders, ook nog leerzaam en bevorderend voor de ouder-kind band.

Marlijn moeder van Elias

Vanmorgen alweer de laatste les van Dreumesfun gehad. Ik heb heel veel speelplezier gehad! Fijne vakantie allemaal! Bedankt Anneke, voor de leuke lessen. X Giulia

Giuliavia haar ouders Eva en Gerben

“I think you are wrong by calling it “The Happiest Baby” Method. I am telling you that you should name it “The Happiest Mama” method :). Wow is all I have to say. We did wrap him is, as you showed me and used the whit noise. Within minutes he fell asleep. Sice he was born I have not slept as much as i did last night!”

Danielamoeder van Johannes over The Happiest Baby

Als kinderfysiotherapeute van de Zorggroep Almere vind ik het concept van Baby Sensory fantastisch! Ouders leren op een natuurlijke manier meer met hun baby te spelen en dat hebben die kleintjes zo nodig.

Eli Kuiperkinderfysiotherapeut bij de Zorggroep Almere

Baby Sensory is een aanrader. Wij zijn begonnen toen Joel 4 mnd oud was en hebben heel veel leuke lessen beleefd. Ook om in contact te komen met andere ouders als je net moeder bent geworden of als je kindje ouder is om samen met andere kinderen te spelen.

Stephaniemoeder van Joel over Baby Sensory

“Wat een succes! Stijn heeft er ontzettend van genoten. Hij werd helemaal vrolijk van alle activiteiten en liedjes. Om je kindje zo vrolijk te zien werkt natuurlijk aanstekelijk, dus ik en mijn vriend gingen ook vrolijk en enthousiast naar huis.”

Iris Iris, moeder van Stijn over Baby Sensory Almere