Even voorstellen

ingekooimanfotografie 64

Mijn naam is Lianne Koetsier

Al ruim 14 jaar ben ik vol passie werkzaam in de kinderopvang, begonnen als pedagogisch professional op de groep, sinds 2018 als zelfstandig pedagogisch coach en nu ook als trainer voor het JKC.

Jonge kinderen maken grote ontwikkelingen door, mijn missie is ieder daarvan bewust te maken. Bewust handelen is de sleutel tot succes!

Ieder kind en iedere professional is uniek. Allen hebben wij wat moois te brengen voor de ontwikkeling van de kinderen. Mijn dag kan niet meer stuk als de pedagogisch professional de opgedane kennis gelijk in kan zetten in de praktijk en ziet hoe een kind daarin ontspannen en vanuit plezier kan groeien.

Afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan als VVE-coördinator, coördinator voorschool, leidinggevende, video interactie begeleider (VIB) en pedagogisch coach. Al deze waardevolle ervaringen neem ik mee tijdens de trainingen/workshops bij het JKC.

Naast de waardevolle trainingen/workshops voor het JKC, ben ik actief als zelfstandig pedagogisch coach in de kinderopvang. Door mijn jaartrajecten coach ik de professionals door ze te prikkelen, te laten reflecteren en in actie te komen om de kinderen de juiste ondersteuning te bieden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.