Spelenderwijs ontwikkelen en leren bij de Mini Babyclub®

Kraamhulp de deur uit en partner weer aan het werk? Daar zit je dan, met al je vragen, je verhalen en je kindje. Leuk, vooral leuk en heel erg fijn. Maar soms ook wel een beetje alleen. Waar kan je naartoe? Waar is een plek waar je ander moeders met hun baby, in de zelfde leeftijd als die van jou, kunt ontmoeten, gezellig samen kletsen en ervaringen uitwisselen. Maar ook leuke ideeën meekrijgen voor spelen en omgang met je baby….. de Mini Babyclub van het Jonge Kind Centrum is die plek! Een wekelijkse bijeenkomst waarin een aantal baby activiteiten aan bod komen, speciaal gericht op baby’s in de leeftijd tot 4 maanden oud.

We beginnen meteen met babygebaren, hoe eerder jij het onder de knie hebt, hoe eerder je baby er mee in aanraking komt, hoe eerder je baby gaat terug gebaren. Hoe fijn is het als jouw baby met 8 of 9 maanden aan kan geven dat het moe is, honger heeft of wil spelen? Daarnaast activiteiten zoals wiegeliedjes zingen, liedjes om lichaamsbesef te activeren/stimuleren, etc etc.

baby 20339 1

De Mini Babyclub wordt wekelijks georganiseerd kijk hiervoor in onze agenda. Een proefles is altijd gratis en vrijblijvend. Lid worden van de Mini Babyclub doe je voor minimaal 10 bijeenkomsten. Als je kindje de leeftijd van 4 maanden passeert gedurende je lesblok ga je, als je kindje er aan toe is (na overleg), over naar de Midi Babyclub (van circa 4 tot 9 maanden oud).

 • Hoe meld ik me aan voor een gratis proefles?

  Voor een proefles meld je je HIER aan. Klik op de datum en groep van jouw voorkeur en vul het online formulier in. De klassenleidster van de groep neemt snel contact met je op.

 • Hoe meld ik me aan voor een lesblok?

  Al een proefles gedaan en nu aanmelden voor je een lesblok? Meld je HIER aan op de datum dat je wilt starten. Vul het formulier in, betaal via iDeal, ontvang de bevestiging en start met genieten samen met je kind!

 • Waar en wanneer?

  Babyclub® bijeenkomsten vinden plaats iedere zaterdag in Almere Poort: David Livingstonestraat 121 (bij kinderopvang GO!)

 • Wat zijn de kosten?

  De proefles is altijd gratis. Zo kun jij en je kind vrijblijvend ervaren of de Babyclub® wat voor je is. Als je start daarna koop je een lesblok van 10 bijeenkomsten, op te maken in 12 weken, voor € 125,00