Spelenderwijs ontwikkelen en leren bij de Babyclub®De Babyclublessen in deze groep zijn speciaal ontwikkeld voor baby’s van circa 0 tot 7 maanden oud. In deze lessen bieden we spelletjes en activiteiten aan die speciaal gericht zijn op de ontwikkelingsfase waar je kind nu in zit.Omdat we de brede ontwikkeling stimuleren van kinderen bieden we activiteiten en spelletjes vanuit de zintuiglijke ontwikkeling aan op het gebied van:

 • motorische ontwikkeling ( o.a. door dansen en beweegliedjes),
 • spraak- en taalontwikkeling (o.a. door babygebarentaal, liedjes, voorlezen en praten),
 • creatieve ontwikkeling (o.a. door ontdekken van verschillende materialen en het oplossen van “problemen”),
 • muzikale ontwikkeling (o.a. door zelf te muziek maken, muziek luisteren, instrumenten ontdekken),
 • ontluikend rekenen (o.a. door patronen en ritmes te voelen en te ervaren door middel van muziek, klap- tik- en stampliedjes en rijmpjes en het ontdekken van “afstand en nabijheid”)
 • cognitieve ontwikkeling (o.a. door middel van kiekeboe-en verstopspelletjes)
 • sociaal-emotionele ontwikkeling (o.a. het bevorderen van de hechting tussen ouder en kind door middel van het hebben van plezier, doen van aanraakspelletjes, bevorderen van lichaamsbesef en samenwerking met anderen tijdens activiteiten

Bovenal staat het samen plezier hebben voorop. Bij ons dus vooral lekker samen doen, ervaren en lol maken.Babyclub lessen zijn speciaal bedoeld voor jou en je baby, echt een uurtje samen ongestoord van elkaar genieten. Dit betekent dat de ruimte, de les en het materiaal niet geschikt is voor oudere (of jongere) kinderen en dat deze dus helaas niet mee kunnen komen.Voor een proefles meld je je HIER aan. Klik op de datum en groep van jouw voorkeur en vul het online formulier in. De klassenleidster van de groep neemt snel contact met je op.

Babyclub® bijeenkomsten vinden plaats iedere zaterdag in Almere Poort: David Livingstonestraat 121 (bij kinderopvang GO!)

 • Hoe meld ik me aan voor een gratis proefles?

  Voor een proefles meld je je HIER aan. Klik op de datum en groep van jouw voorkeur en vul het online formulier in. De klassenleidster van de groep neemt snel contact met je op.

 • Hoe meld ik me aan voor een abonnement?

  Al een proefles gedaan en nu aanmelden voor een abonnement? Meld je HIER aan op de datum dat je wilt starten. Vul het formulier in, betaal via iDeal, ontvang de bevestiging en start met genieten samen met je kind!

 • Waar en wanneer?

  Babyclub® bijeenkomsten vinden plaats iedere zaterdag in Almere Poort: David Livingstonestraat 121 (bij kinderopvang GO!)

 • Wat zijn de kosten?

  De proefles is altijd gratis. Zo kun jij en je kind vrijblijvend ervaren of de Babyclub® wat voor je is. Als je vervolgens mee wil gaan doen koop je een abonnement.

  Kwartaal

  Het kwartaal abonnement duurt 13 weken en kost € 135,00. Je kunt in dit abonnement 13 lessen meedoen. Valt er een keer een les uit door ons (wegens ziekte van de klassenleidster bijvoorbeeld) dan schuift  jouw recht op de lessen gewoon op. Als je alle 13 lessen komt betaal je omgerekend  € 10,38 per les.

  Halfjaar

  Het halfjaar abonnement duurt 26 weken en kost € 260,00. Je kunt in dit abonnement 26 lessen meedoen. Valt er een keer een les uit door ons (wegens ziekte van de klassenleidster bijvoorbeeld) dan schuift  jouw recht op die les gewoon op. Als je alle 26 lessen komt betaal je omgerekend  € 10,00 per les.

  Jaarabonnement

  Het jaar abonnement duurt 52 weken en kost € 480,00. Je kunt in dit abonnement 52 lessen meedoen. Valt er een keer een les uit door ons (wegens ziekte van de klassenleidster bijvoorbeeld) dan schuift  jouw recht op die les gewoon op.Als je alle 52 lessen komt betaal je omgerekend  € 9,23 per les.

  Doorstroming van de Babyclub naar Dreumesfun naar Peutersteps valt gewoon binnen het abonnement.

  Speciaal aanbod voor de allerjongsten: ‘Newborn’

  In het eerste half jaar na de geboorte van je baby is het nog aftasten hoe het nieuwe gezinsritme verloopt. Voor een baby zijn de lessen bij de Babyclub ontzettend waardevol voor de ontwikkeling. Toch is dit ook soms een lastige en onzekere periode, bijvoorbeeld hoe het zal gaan als je zwangerschapsverlof voorbij is, of hoe zal het slaapritme van je baby verlopen? Daarom hebben we voor onze babyouders het “newborn”abonnement. Je mag 5 lessen meedoen en deze in 6 weken opmaken.  Dit abonnement mag je per kind eenmalig afsluiten en is alleen geldig voor de Babyclub tot je kind 4,5 maand oud is. Is je baby prematuur of dysmatuur overleg dan even met de klassenleidster.