Spelenderwijs ontwikkelen en leren bij de Babyclub®De Babyclublessen in deze groep zijn speciaal ontwikkeld voor baby’s van circa 0 tot 7 maanden oud. In deze lessen bieden we spelletjes en activiteiten aan die speciaal gericht zijn op de ontwikkelingsfase waar je kind nu in zit.Omdat we de brede ontwikkeling stimuleren van kinderen bieden we activiteiten en spelletjes vanuit de zintuiglijke ontwikkeling aan op het gebied van:

  • motorische ontwikkeling ( o.a. door dansen en beweegliedjes),
  • spraak- en taalontwikkeling (o.a. door babygebarentaal, liedjes, voorlezen en praten),
  • creatieve ontwikkeling (o.a. door ontdekken van verschillende materialen en het oplossen van “problemen”),
  • muzikale ontwikkeling (o.a. door zelf te muziek maken, muziek luisteren, instrumenten ontdekken),
  • ontluikend rekenen (o.a. door patronen en ritmes te voelen en te ervaren door middel van muziek, klap- tik- en stampliedjes en rijmpjes en het ontdekken van “afstand en nabijheid”)
  • cognitieve ontwikkeling (o.a. door middel van kiekeboe-en verstopspelletjes)
  • sociaal-emotionele ontwikkeling (o.a. het bevorderen van de hechting tussen ouder en kind door middel van het hebben van plezier, doen van aanraakspelletjes, bevorderen van lichaamsbesef en samenwerking met anderen tijdens activiteiten
  • Bovenal staat het samen plezier hebben voorop. Bij ons dus vooral lekker samen doen, ervaren en lol maken.Babyclub lessen zijn speciaal bedoeld voor jou en je baby, echt een uurtje samen ongestoord van elkaar genieten. Dit betekent dat de ruimte, de les en het materiaal niet geschikt is voor oudere (of jongere) kinderen en dat deze dus helaas niet mee kunnen komen.Als je baby tegen de 7 maanden oud is gedurende je lesblok ga je, als je kindje er aan toe is (na overleg), over naar de Babyclubgroep voor kinderen van 7 tot 14  maanden oud.Voor een proefles meld je je HIER aan. Klik op de datum en groep van jouw voorkeur en vul het online formulier in. De klassenleidster van de groep neemt snel contact met je op.

    Babyclub® bijeenkomsten vinden plaats iedere zaterdag in Almere Poort: David Livingstonestraat 121 (bij kinderopvang GO!)