Even voorstellen

foto 2Mijn naam is Annieke Bruijnis – Palland.

Ik heb 10 jaar in Zwolle als pedagogisch professional in de kinderopvang gewerkt. In het laatste jaar volgde ik de trainingen ‘Babyclub Excellente beroepskracht’ en ‘Oog voor Interactie’ verzorgd door het Jonge Kind Centrum. Zo leerde ik de organisatie kennen. In het jaar dat ik de trainingen heb afgerond kreeg mijn man een baan aangeboden op Curaçao. En ja, dat wilden we! Dit betekende voor mij wel dat ik moest stoppen met mijn baan in de kinderopvang en iets anders moest gaan zoeken op dit mooie tropische eiland. Direct besloot ik om het trainingsmateriaal van de gevolgde training mee te nemen naar Curaçao. Wie weet kon ik mijn opgedane kennis daar in gaan zetten. En zo geschiedde.

Mede vanuit het Jonge Kind Centrum ontwikkel en geef ik nu trainingen omtrent de interactievaardigheden op Curaçao. Mijn expertise ligt bij baby’s, dreumesen en peuters. Naast pedagogisch medewerkers wil ik hiermee ook de ouders bereiken. De inhoud van mijn trainingen zijn geïnspireerd op de visie van Emmi Pikler. Haar uitspraak: ‘Wereldvrede begint op de commode!’ vind ik subliem en onderschrijf ik van harte.

Ik wil graag bijdragen aan het welbevinden en de ontwikkeling van de jongste dushi’s van Curaçao. Zodat al die lieve kinderen gezien, gehoord en serieus genomen worden door hun liefdevolle, sensitieve, kindvolgende ouders, verzorgers en juffen. Dit wil ik bereiken door het creëren van bewustwording en kennisvergroting over de behoeftes van 0 tot 4 jarigen en het eigen maken van de interactievaardigheden.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.