gokinderopvang rgb

GO! Kinderopvang

GO! Kinderopvang is een maatschappelijke onderneming zonder winstoogmerk. We blijven leren, vernieuwen en ontwikkelen.

Bij GO! Kinderopvang Groeien en Ontwikkelen alle kinderen van 0 – 13 jaar in een veilige omgeving bij kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang, peuterspeelzalen en gastouderopvang. Wij stralen vertrouwen en professionaliteit uit, zodat ouders met een gerust gevoel werken of studeren. We hebben oog voor individuele behoeftes van ieder kind en ouder. Onze professionele medewerkers, uitdagende en aantrekkelijke activiteiten én sfeervolle vestigingen inspireren en motiveren kinderen, zodat zij met plezier naar de opvang gaan!

Waar zetten we ons voor in
Wij zetten ons in voor groei en ontwikkeling. Alles wat wij doen is gericht op het creëren van ultieme mogelijkheden voor een optimale ontwikkeling van de talenten van elk individueel kind.

Samenwerken doen wij graag en veel, met ouders en andere samenwerkingspartners!

Zo wordt iedere zaterdag GO! Kinderopvang Vlaggenschip omgetoverd tot een fijne speelplek voor baby’s, dreumesen, peuters en hun ouders.
Een van onze samenwerkingspartners, Stichting Jonge Kind Centrum, eveneens een organisatie zonder winstoogmerk, verzorgt dan haar Babyclub, Dreumesfun en Peutersteps lessen.
Dat zijn drie speciaal ontwikkelde ouder-kind programma’s, boordevol leuke activiteiten en supergezellig om andere ouders met een kind in de leeftijd van jouw kind te ontmoeten.
Op dit moment worden de lessen niet op zaterdag in Almere Poort gehouden maar zijn er videolessen opgenomen die wekelijks gedeeld worden. Als je zin hebt doe lekker mee met je baby, je dreumes of je peuter.
Iedere week vind je op deze pagina informatie over de komende lessen, met name welke materialen er gebruikt gaan worden en ook vind je hier de plek waarop je kunt doorklikken naar de betreffende les van die week. De lessen zijn beschikbaar van zaterdagochtend 09.00 uur tot donderdagmiddag 17.00 uur.
Veel speelplezier!