Stichting Jonge Kind Centrum bestaat uit:

Anneke Wijngaarden, klassenleidster Stichting Jonge Kind Centrum

Moeder worden leek me altijd al fantastisch. Maar hoe leuk, moeilijk, liefdevol, ingewikkeld, lastig, geweldig had ik me nooit gerealiseerd. Maar ik geniet van elke minuut! Via een mamacafe kwam ik terecht bij het Jonge Kind Centrum en werd ik helemaal enthousiast! Ik heb er veel geleerd, maar ook een hoop kunnen delen met andere ouders. Een heerlijk uurtje om samen met mijn baby te genieten van alle leuke activiteiten. Ik vind het heerlijk de lessen Dreumesfun en Peutersteps in Almere te mogen geven aan andere ouders en hen te laten genieten van alle activiteiten.en overweldigend het kan zijn

Als moeder van, inmiddels, een dreumes heb ik gemerkt dat er niet zoveel te doen is voor deze kleine ontdekkers. En wanneer er al een groepje was, was dit vaak gericht op een deel van de ontwikkeling. Zo jammer, want deze kinderen vinden het juist heerlijk zich te ontwikkelen en te ontdekken op allerlei vlakken! In samenwerking met het Jonge Kind Centrum ontwikkelde ik Dreumesfun en Peutersteps,  programma’s voor de brede ontwikkeling van  dreumesen en peuters en hun ouders.  Ik vind het heerlijk om dit te doen en al mijn creativiteit, kennis en ervaringen erin te stoppen. Naast de uitvoering van de ouder-kind programma’s en als trainer aan professionals  werk ik als educatief begeleider op een peuterspeelzaal van GO! kinderopvang in Lelystad en geniet ik volop van mijn zoontje.

Ik verzorg de Dreumesfun® en Peutersteps®  lessen in Almere Poort op zaterdag.

——————————————————–

 Marije Magito, directeur en klassenleidster Stichting Jonge Kind Centrum

rwf_8869

Ik ben Marije Magito, directeur van Stichting Jonge Kind Centrum.

Al jaren help en leer ik professionals in de kinderopvang en het basisonderwijs om nog beter aan te sluiten bij de ontwikkelingsbehoeften van kinderen. Dit doe ik op een professionele, gepassioneerde wijze door middel van (gesubsidieerde) trainingen en individuele Video Interactie Begeleiding (VIB) op de werkvloer. Als vrijwilliger ben ik de initiator van het congres voor professionals in de Week van het Jonge Kind Almere. Naast mijn werkzaamheden voor professionals faciliteer ik, onder andere, de klassenleid(st)ers van Stichting Jonge Kind Centrum zodat zij met veel plezier de ouder-kind programma’s en workshops van de Babyclub®, Dreumesfun® en Peutersteps® kunnen uitvoeren.

Mijn doel is om binnen het Jonge Kind Centrum een mooi pakket aan diensten van hoge kwaliteit aan ouders van jonge kinderen en aan professionals aan te bieden. Hiermee zorgen we er samen (professionals en ouders) voor dat kinderen zich vanaf jongs af aan optimaal kunnen ontwikkelen.

——————————————

Petri Kok-Sultan, klassenleidster Stichting Jonge Kind Centrum

Ik ben Petri Kok-Sultan, 42 jaar, getrouwd, moeder van 2 kinderen, kleuterjuf op een basisschool en klassenleidster Babyclub® in Amsterdam IJburg, bij het Jonge Kind Centrum. Vanuit mijn passie voor het werken met jonge kinderen en mijn ervaring in het begeleiden van ouders bij de ontwikkeling van hun kinderen kwam ik bij het JKC terecht.

Wat een heerlijke plek om 1 keer in de week samen met je kindje een uurtje te spelen, te genieten, andere ouders te ontmoeten en ook nog spelenderwijs je kindje te zien groeien!

Ik wil je graag uitnodigen voor een proefles, zodat je samen met je kindje op avontuur kunt gaan bij de Babyclub®!

English:

My name is Petri Kok-Sultan, i am 42 years old, married, mum of two kids, teacher on a primary school and classleader by Babyclub® of the Jonge Kind Centrum. I love to work with young children and i have a passion to help kids develop their skills together with their parents!

The Jonge Kind Centrum is the best place to come and enjoy the activities with your baby, to play, to meet other parents and to have fun while learning more about your kid!

You and your baby are more than welcome for a taster lesson, so hopefully see you soon at the Babyclub®!

———————————————–