Even voorstellen: onze stagiaires!

Met ingang van 1 februari komen Laura Wielemaker en Tiffany Zandvliet stage bij ons lopen. Zij stellen zich graag even aan jullie voor:

Ik zal mezelf even voorstellen; mijn naam is Laura Wielemaker, ik ben 22 jaar en woon momenteel in Utrecht. Vanaf 1 februari ga ik als stagiaire aan de slag bij Stichting Jonge Kind Centrum. Ik ben momenteel bezig met mijn master Preventieve jeugdhulp en opvoeding aan de Universiteit van Amsterdam, waarbij het vergroten van de ontwikkelingskansen van kinderen en het oplossen en voorkomen van problemen centraal staan. Een hele mooie kans dus om mijn kennis die ik afgelopen jaren heb opgedaan om te zetten in de praktijk bij het JKC! Jullie zullen mij op zaterdag gaan zien bij de trainingen, en daarnaast zal ik ook onderzoek doen binnen het JKC. Ik kijk er naar uit om te beginnen!

 

 

Mijn naam is Tiffany Zandvliet, 25 jaar oud en ik woon samen met mijn vriend en onze goudvissen James Pond en Bubble07 in Amstelveen.
Na vijf jaar vol studieboeken en tentamens heb ik inmiddels een bachelordiploma Pedagogische Wetenschappen op zak en het diploma voor de master Preventieve Jeugdhulp en Opvoeding komt steeds meer in zicht. Mijn interesse in de kinderlijke ontwikkeling is gelukkig nog steeds niet afgenomen, maar na alle opgedane theoretische kennis kan ik niet wachten om eindelijk echt aan de slag te gaan.
Het was dan ook groot feest toen ik hoorde dat ik de aankomende maanden bij het Jonge Kind Centrum mag stagelopen! Jullie zullen mijn medestudente Laura en mij voornamelijk op zaterdagen zien, maar ook achter de schermen zijn we druk bezig met onder andere de lesvoorbereidingen, informatieve bijeenkomsten, actuele oudervragen die jullie wellicht hebben, het in kaart brengen van de behoeften van ouders van jonge kinderen in Almere en hoe het Jonge Kind Centrum hierin zou kunnen voorzien.

Welkom bij de Stichting Jonge Kind Centrum! We zien uit naar jullie vrolijkheid, kennis, enthousiasme en passie voor het werken met en voor jonge kinderen.

 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.