Proefles Babyclub voor baby’s van 0-6 maanden oud

Wanneer is de proefles?

5 maart van 11.00 tot 12.00 uur: vol!

12 maart van 11.00 tot 12.00: vol!

Meld je HIER aan voor de wachtlijst voor de Babyclub

Waar is de proefles?

David Livingstonestraat 121 in Almere Poort (gebouw van GO! Kinderopvang)

Wat zijn de kosten van de proefles?

De kosten van de proefles zijn € 5,00, die betaal je direct bij aanmelding via iDeal.

Hoe meld je je aan voor de Babyclublessen?

Na je proefles ontvang je van ons een berichtje via de whatsapp en vragen we je hoe je de proefles gevonden hebt en of je je wilt aanmelden voor het vervolg. We sturen dan gelijk een link naar het inschrijfformulier mee. Na inschrijving en betaling ontvang je van ons een uitnodiging om in de whatsapp groep van jouw Babyclubgroep deel te gaan nemen. Daarbovenop ben je verzekerd van een uurtje quality time voor jou en je baby de aankomende 12 weken.

Wat zijn de kosten van het kwartaal Babyclublessen?

Dit kwartaal Babyclub is een speciale editie omdat het ‘maar’ een kwartaal is, losstaat van Dreumesfun en Peutersteps, en omdat we het in het kader van een masterstage inclusief onderzoek doen.

Speciale editie vraagt dan ook om een speciale prijs. Jullie kunnen deze 13 lessen meedoen met de Babyclub voor €100,00, dat is een korting van ruim 25% op het reguliere bedrag van €135,00 (prijspeil 2020). Als je start met ingang van 12 maart, dus volgend op je proefles van 5 maart betaal je € 92,50 voor de resterende 12 lessen.

We vragen wel wat aan je ‘in ruil’ voor deze korting:

 • Het is de bedoeling dat je iedere week komt. Die regelmaat is voor je baby fijn en ook voor de groep is het fijn dat het clubje iedere week zo compleet mogelijk is. We hebben talloze voorbeelden van ouders die 6 jaar na de Babyclub nog steeds contact hebben met andere ouders. Dat contact kan alleen maar ontstaan als je elkaar regelmatig ziet, vandaar onze vraag om echt altijd te komen.  Natuurlijk kan het voorkomen dat je er een keer niet bij kunt zijn omdat je ziek bent of iets anders wat je echt niet af kunt zeggen, het is wat het is :).
 • Daarnaast gaan we een kwalitatief onderzoek doen naar jullie beleving van de Babyclub en zullen we jullie hiertoe enkele vragen gedurende het kwartaal gaan stellen. Uiteraard worden alle gegeven geanonimiseerd gebruikt in de verslaglegging van het onderzoek.
 • Ook willen we graag foto en filmmateriaal maken (zoals je ook kunt zien op onze website) wat we mogen gebruiken ter illustratie van onderzoeken en rapporten maar  ook voor promotionele doeleinden. Veel ouders hebben geen beeld bij de Babyclub, het valt ook nergens mee te vergelijken. Het is fijn als wij dan voldoende beeldmateriaal hebben om nog beter zichtbaar te kunnen worden. Fijn als je hieraan mee wilt werken. Ps we zullen nooit beeldmateriaal gebruiken waarbij jij je niet oké voelt. In de loop der jaren hebben we dat altijd zorgvuldig gedaan en hebben we daar nooit klachten of vragen over gekregen.

Wie verzorgen de bijeenkomsten?

De begeleiding van de Babyclubgroepen  is in handen van onze collega’s Nina en Marlie, twee studenten van de Universiteit van Amsterdam. Zij volgen daar de masteropleiding Preventieve Jeugdhulp en Opvoeding. In het kader van hun stageperiode gaan zij bij ons uitvoering geven aan de Babyclublessen in Almere Poort. Daarnaast zullen zij zich  bezig houden met andere activiteiten rondom de Babyclub zoals een workshop geven op een congres voor professionals in Almere op 8 april 2022 en een presentatie verzorgen voor studenten van Hogeschool Windesheim. Ook gaan zij aan de slag met het kwalitatieve onderzoek onder hun deelnemers en onderzoeken zij de mogelijkheden van aanbevelingen vanuit eerdere onderzoeken.

Nina en Marlie worden begeleid door Marije, directeur van het Jonge Kind Centrum.

GOED om te weten! 

 • De Babyclub is een stressvrije zone, alles mag, niets moet. Het is echt een uurtje genieten voor jou en je baby. Dus doe vooral waar JIJ en je baby zich goed bij voelen.
 • Tussendoor verschonen, voeden, even naar een andere ruimte lopen omdat je baby huilt, het kan allemaal, gewoon doen 🙂
 • We hebben een “schoenenuit” protocol om kruipende baby’s met zo min mogelijk vuil in aanraking te laten komen. Dat betekent overigens niet dat het 100% schoon is op de locatie, het is een kinderdagverblijf en daar kom je nu eenmaal wel eens wat zand tegen ;). Doe dus vooral geen witte sokken aan 😉 en neem gewoon je sloffen mee als je daar zin in hebt.
 • De Babyclub is een plek speciaal en alleen voor baby’s. Het is echt een uurtje een op een samen met je baby. Ons materiaal tijdens de lessen en in onze centrale ruimte is niet geschikt voor oudere kinderen. Je kunt die dan ook niet meenemen naar onze locatie.
2 antwoorden
  • Marije Magito
   Marije Magito zegt:

   the language of play is universal ;). we translate parts into English during the lessons. we often have English speaking parents in the Babyclub. Until now language never turned out to be a barrier joining the class. You’re welkom to join for a taster lesson so you can experience it yourself. Kind regards, Marije Magito

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.