Reünie 2 september 2017

Meld je hier aan voor onze reünie op 02 september 2017.

Deze reünie is bestemd voor oud deelnemers

Ook mogen broertjes of zusjes mee, mits zij niet ouder zijn dan 5 jaar (dus ze moeten geboren zijn na 2 september 2012). Onze materialen en inrichting zijn echt niet geschikt voor oudere kinderen :(.

Kom je als enige volwassene dan betaal je €5,00 bijdrage aan de kosten van deze reünie. Kom je met nog een volwassene dan betaal je voor jullie tweeën € 7,50. Voor de kinderen die meekomen betaal je niets extra.

Vul het onderstaande formulier in, betaal via iDeal (je wordt rechtstreeks doorgeleid) en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

_________________________________

Aanmelding Reünie 2 september 2017

Deze reünie is bedoelt voor oud deelnemers (kinderen en hun ouder(s) / verzorgers. Andere kinderen uit het gezin zijn welkom als ze geboren zijn na 2 september 2012. Ons materiaal en de ruimte is niet geschikt voor oudere kinderen. LET OP! Na invullen van dit formulier en button "verzenden" aanklikken kom je in de beveiligde omgeving om de iDeal betaling te doen. Wanneer je deze betaling niet doet, komt de aanmelding niet bij ons binnen. Zorg er dus voor dat je wel de betaling doet, anders ben je niet aangemeld :(.
  • 0,00 €
  • Wat is de naam van het kind waarmee je vroeger lessen hebt gevolgd?
  • Neem je nog een kind (tot uiterlijk 5 jaar oud) mee?
  • Neem je nog een kind (tot uiterlijk 5 jaar oud mee?
  • Wij willen graag gebruik maken van beeldmateriaal waar jij en/of jouw kind herkenbaar op staat. Die willen we gebruiken voor onze website, facebook, twitter of voor andere promotionele doeleinden. Ga je hier mee akkoord?
  • Een kopie van de informatie die je aan ons verstuurt, ontvang je ook op het door jouw opgegeven e-mailadres.

Kaart wordt geladen...

Wanneer?
Datum - 02/09/2017
Tijd - 15:00 tot 16:30

Waar?
Jonge Kind Centrum in Almere


Boek nu jouw les!