Workshop professionals: DE dreumes

VOL!

Dreumesen (van 1 jaar tot 2,5 jaar) zijn fascinerend. Door met een andere bril te kijken naar dreumesen gaat er een wereld voor je open! Want hoewel het lijkt dat ze alleen maar geregeerd worden door impulsen, is dit vaak niet het geval. Tijdens deze workshop over DE dreumes gaan we ons verdiepen in hun wondere wereld. Door middel van een stukje theorie over de hersenen en hun ontwikkeling gaan we heel praktisch kijken naar wat de dreumes nu nodig heeft en hoe wij daar het beste op kunnen aansluiten. De webinar van een uur wordt gevolgd door een half uurtje vraag en antwoord.

Onderwerpen die voorbijkomen zijn

  • de (hersen) ontwikkeling van de dreumes
  • speelmateriaal,
  • slapen en
  • ontwikkelingssprongen

Zoals al onze workshops, is ook deze workshop praktisch en actief. Na afloop heb je allemaal ideeën en kennis opgedaan rondom deze leeftijdsgroep.

Voor: professionals die werken met dreumesen  in de kinderopvang

Datum: maandag 2 november 2020 van 20.00-21.30 uur

Locatie: online

Kosten: € 24,95 per persoon

Er is beperkt plaats dus meld je snel aan via onderstaand formulier.

Wij zijn als organisatie door het CRKBO (Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs) erkend en kunnen daarmee onze trainingen en workshops BTW-vrij aanbieden

Aanmelding Workshop Almere

LET OP! Na invullen van dit formulier en button “verzenden” aanklikken kom je in de beveiligde omgeving om de iDeal betaling te doen. Wanneer je deze betaling niet doet, komt de aanmelding niet bij ons binnen. Zorg er dus voor dat je wel de betaling doet, anders ben je niet aangemeld :(. Een factuur zal op aanvraag separaat worden toegezonden. 

 

 

Kaart niet beschikbaar

Wanneer?
Datum - 02/11/2020
Tijd - 20:00 tot 21:30

Waar?
Online


Boek nu jouw les!