Peutersteps® Almere Poort (2,5 tot 4 jr)

In verband met de versoepeling van de Coronamaatregelen starten we per 6 juni weer op met de lessen op locatie. Als je mee wilt komen doen kun je je HIER vast aanmelden voor een plekje op de wachtlijst 

Het Jonge Kind Centrum heeft een compleet ouder-kindprogramma voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar oud ontwikkeld: Peutersteps®.

Aan de hand van prentenboeken en verhalen beleven de peuters door diverse activiteiten elke week weer nieuwe avonturen. Naast veel plezier draagt Peutersteps® bij aan de brede ontwikkeling van de peuters.

Alle ontwikkelingsgebieden: taal, motorisch (waaronder de zintuiglijke ontwikkeling), sociaal-emotioneel, “rekenen”, creativiteit en muziek komen spelenderwijs aan bod.

Spel is onze basis. Naast het avontuur in onze in onze les, kunnen onze peuters hun hart ophalen in ons “Speellab”. De plek waar de peuters nieuwe,  verrassende materialen en speelgoed kunnen ontdekken en waar ze zich helemaal kunnen uitleven.

Locatie: David Livingstonestraat 121, Almere Poort, op zaterdagen  van 11.30 tot 12.30 uur.

Tot gauw,
team Jonge Kind Centrum

Leslocatie: Peutersteps vind je bij GO! Kinderopvang, locatie “Vlaggenschip”, op de David Livingstonestraat 121, 1363 LC in Almere Poort

 

Kaart wordt geladen...

Wanneer?
Datum - 12/09/2020
Tijd - 11:30 tot 12:30

Waar?
Jonge Kind Centrum in Almere


Boek nu jouw les!