Almere: Peutersteps® (2,5 tot 4 jr)

Het Jonge Kind Centrum is gestart met een nieuw en compleet ouder-kindprogramma voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar oud: Peutersteps®. Aan de hand van prentenboeken en verhalen beleven de peuters door diverse activiteiten elke week weer nieuwe avonturen. Naast een hoop plezier draagt Peutersteps® bij aan de brede ontwikkeling van de peuters.

Aan alle ontwikkelingsgebieden: taal, motorisch (waaronder de zintuiglijke ontwikkeling), sociaal-emotioneel, “rekenen”, creativiteit en muziek komen spelenderwijs aan bod. Spel is onze basis. Naast het avontuur in onze in onze les, kunnen onze peuters hun hart ophalen in ons “Speellab”. De plek waar de peuters nieuwe,  verrassende materialen en speelgoed kunnen ontdekken en waar ze zich helemaal kunnen uitleven. Kosten bedragen voor 10 lessen € 125,00. Dit is inclusief koffie en thee.

Locatie: David Livingstonestraat 121, Almere Poort, op zaterdagen  van 11.30 tot 12.30 uur.

LET OP! Op dit moment zitten de lessen van Peutersteps helemaal vol, meld je aan voor een plekje op de wachtlijst via onderstaand formulier.

De klassenleidster neemt contact met je op zodra er plaats is.

Tot gauw,
team Jonge Kind Centrum

Leslocatie: Peutersteps vind je bij GO! Kinderopvang, locatie “Vlaggenschip”, op de David Livingstonestraat 121, 1363 LC in Almere Poort

Kaart wordt geladen...

Wanneer?
Datum - 10/11/2018
Tijd - 11:30 tot 12:30

Waar?
Jonge Kind Centrum in Almere


Boek nu jouw les!

    Kosten voor een serie van 10 lessen is € 125,00. Dit is inclusief koffie en thee in de pauze en voor en na de les. De lessen van Peutersteps zitten op dit moment helemaal vol. Je kunt je aanmelden voor een plekje op de wachtlijst. We nemen contact met je op wanneer we plek hebben en je een gratis proefles mee kunt komen doen.
  • 0,00 €
  • Een kopie van de informatie die je aan ons verstuurt, ontvang je ook op het door jouw opgegeven e-mailadres.