Dreumesfun

Almere: Dreumesfun® Almere Poort (13-30 mnd)

Voor kinderen van van ca 13-30 mnd oud

Doe mee en gun je dreumes, en jezelf, een uurtje ontdekken, bewegen, dansen, klimmen en spelen per week! Leuk leuk leuk!

Dreumesfun: het leukste programma voor jou en je dreumes van ca. 1 tot 2,5 jaar oud. Bij Dreumesfun dagen we de kinderen uit op onderzoek te gaan. Samen met degene die de dreumes het allerbeste kent…. zijn papa of mama! Zo blijft de nieuwe wereld lekker vertrouwd. Alles mag, niks moet. De dreumes staat bij ons centraal. Een heerlijk uurtje waar ouder en kind echt even tijd voor elkaar hebben en lekker kunnen spelen.
De activiteiten zijn zo bedacht en ontwikkeld dat er thuis lekker doorgespeeld kan worden. Naast “leuk” is dreumesfun ook erg goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten zijn ontwikkeld en afgestemd op de brede ontwikkeling van je kind: motorische ontwikkeling, spraak-taalontwikkeling, “rekenen” en sociaal-emotioneel. Spelenderwijs komt alles aan bod.

Aanmelden voor een gratis proefles doe je HIER

Voor aanmelding voor een abonnement vul je onderstaand formulier in, na verzending wordt je automatisch doorgelinkt voor de betaling via iDeal. Wanneer je geen betaling doet komt het aanvraagformulier NIET bij ons binnen en ben je dus niet aangemeld.

Klik dus niet te snel weg na je aanmelding maar wacht even op de doorlink naar iDeal.

Hartelijke groeten,

Team Jonge Kind Centrum

Leslocatie: Dreumesfun vind je bij GO! Kinderopvang, locatie “Vlaggenschip”, op de David Livingstonestraat 121, 1363 LC in Almere Poort

 

Kaart wordt geladen...

Wanneer?
Datum - 19/10/2019
Tijd - 9:00 tot 10:00

Waar?
Jonge Kind Centrum in Almere


Boek nu jouw les!