Dreumesfun, dreumes les, dreumes spel, dreumes cursus, opvoeding dreumes

Dreumesfun® Almere Poort (13-30 mnd)

In verband met de versoepeling van de Coronamaatregelen zijn  we vanaf 6 juni weer gestart  met de lessen op locatie. Als je mee wilt komen doen kun je je HIER vast aanmelden voor een plekje op de wachtlijst 

Voor kinderen van van ca 13-30 mnd oud

Doe mee en gun je dreumes, en jezelf, een uurtje ontdekken, bewegen, dansen, klimmen en spelen per week! Leuk leuk leuk!

Dreumesfun: het leukste programma voor jou en je dreumes van ca. 1 tot 2,5 jaar oud. Bij Dreumesfun dagen we de kinderen uit op onderzoek te gaan. Samen met degene die de dreumes het allerbeste kent…. zijn papa of mama! Zo blijft de nieuwe wereld lekker vertrouwd. Alles mag, niks moet. De dreumes staat bij ons centraal. Een heerlijk uurtje waar ouder en kind echt even tijd voor elkaar hebben en lekker kunnen spelen.
De activiteiten zijn zo bedacht en ontwikkeld dat er thuis lekker doorgespeeld kan worden. Naast “leuk” is dreumesfun ook erg goed voor de ontwikkeling van je kind. De activiteiten zijn ontwikkeld en afgestemd op de brede ontwikkeling van je kind: motorische ontwikkeling, spraak-taalontwikkeling, “rekenen” en sociaal-emotioneel. Spelenderwijs komt alles aan bod.

Hartelijke groeten,

Team Jonge Kind Centrum

Leslocatie: Dreumesfun vind je bij GO! Kinderopvang, locatie “Vlaggenschip”, op de David Livingstonestraat 121, 1363 LC in Almere Poort

Kaart wordt geladen...

Wanneer?
Datum - 05/09/2020
Tijd - 10:15 tot 11:15

Waar?
Jonge Kind Centrum in Almere


Boek nu jouw les!