Samen plezier maken, nieuwe ontdekkingen doen, andere baby’s, ontmoeten spelenderwijs leren en ontwikkelen…. dat is de Babyclub!

Meld je aan voor de GRATIS proefles op 7 december, speciaal voor baby’s van 0-7 maanden oud.

Aanmelding GRATIS proefles Babyclub 0-7 maanden

De lessen vinden plaats op zaterdagochtenden op de David Livingstonestraat 121 in Almere (Poort), in het gebouw van Kindervang GO!. Er staat een gratis kopje koffie of thee op je te wachten. Na de proefles kun je je aanmelden voor een abonnement voor de periode van een kwartaal (€ 135,00), halfjaar (€ 260,00) of jaar (€480,00). Is je baby niet ouder dan 4,5 maand op de eerste les van je abonnement dan kun je zelfs nog gebruik maken van ons speciale "Newbornabonnement" (€ 62,50). Zie voor meer informatie en voorwaarden: https://www.hetjkc.nl/abonnement-bij-het-jonge-kind-centrum/ Starten jullie met een groepje vriendinnen (vanaf 4 personen) met een kwartaal, halfjaar of jaarabonnement? Dan krijg je ieder twee extra lessen bovenop je abonnement. Met elkaar verdienen jullie dan zo ruim € 80,00 :). PS Mocht je niet binnen een minuut of 5 een bevestiging van ons in je mailbox krijgen check dan je spambox ajb!
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • LET OP! Als je een hotmail of gmail adres hebt komt onze mail negen van de tien keer in je spambox terecht. Dat heeft te maken met spaminstellingen bij Hotmail. Als je na inzending van dit formulier niet binnen 5 minuten een ontvangstmail hebt ontvangen zal die in je spambox terecht zijn gekomen. Let er op dat dat dus ook met opvolgende mail van ons kan gebeuren, check regelmatig je spambox of zet ons domein op je whitelist. Excuses voor het ongemak.
  • Wij willen graag gebruik maken van beeldmateriaal waar jij en/of jouw kind herkenbaar op staat. Die willen we gebruiken voor onze website, facebook, twitter of voor andere promotionele doeleinden. Ga je hier mee akkoord? / We would like to use pictures of you and your child during the lessons. We like to use these for our website, facebook, twitter or for other promotional purposes. Do you agree ?
  • Een kopie van de informatie die je aan ons verstuurt, ontvang je ook op het door jouw opgegeven e-mailadres.

 

 

 

Kaart wordt geladen...

Wanneer?
Datum - 07/12/2019
Tijd - 11:45 tot 12:45

Waar?
Jonge Kind Centrum in Almere


Boek nu jouw les!