kindmedia logoblauw

 

 

Vind je dat je als gastouder een rol hebt bij mediaopvoeding en wil je een verdieping in dit onderwerp, dan is een training ‘Haal meer uit media als gastouder’ een goed vervolg op de workshop ‘Aan de slag met mediaopvoeding als gastouder’.

Programma

Bij deze training staat de inzet van media en de rol van de gastouder centraal. Deelnemers leren bewuste keuzes te maken en ervaren hoe zij door middel van interactievaardigheden en het koppelen van online en offline activiteiten meer uit media kunnen halen en zo een goed voorbeeld kunnen geven aan kinderen en ouders. Na afloop van de training gaan de deelnemers met praktijkopdrachten aan de slag om de informatie uit de training te verwerken.

Voor wie

Gastouders die de workshop ‘Aan de slag met mediaopvoeding als gastouder’ hebben gevolgd.

Tijdsinvestering

2,5 uur (inclusief pauze) + enkele praktijkopdrachten.

Praktijkopdrachten

Na afloop van de training gaan de deelnemers in de praktijk aan de slag met vijf praktijkopdrachten om de informatie uit de training te verwerken. Deelnemers ontvangen deze opdrachten via mail van de trainer.

Aantal deelnemersbaby blur boy 301977

Maximaal 15 deelnemers

Resultaat

Na afloop zijn de deelnemers in staat bewuste keuzes te maken en hebben ze ervaren hoe zij door middel van interactievaardigheden en het koppelen van online en offline activiteiten meer uit media kunnen halen.

Bewijs van deelname

Na afloop van de training ontvangen de deelnemers van de trainer een persoonlijk certificaat als bewijs van deelname.

Meer informatie

Heb je interesse in deze training van Kind & Media? Neem contact op met Marije Magito, gecertificeerd trainer Kind & Media.