Aanmelding GRATIS proefles Jonge Kind Centrum

LET OP!!!! De Babyclubgroepen van 7-15 maanden en de beide Dreumesfungroepen zitten op dit moment vol en daar kun je je dus niet voor aanmelden! Voor een plekje op de wachtlijst kun je je aanmelden via: https://www.hetjkc.nl/aanmelding-wachtlijst/ Aanmelden voor een proefles kan tot uiterlijk 24 uur voor aanvang. Daarna wordt je aanmelding doorgeschoven naar de eerstvolgende les. De aanmelding voor een proefles is pas definitief wanneer de docent jouw aanmelding bevestigd heeft in een appje/sms. De lessen vinden plaats op zaterdagochtenden op de David Livingstonestraat 121 in Almere (Poort), in het gebouw van Kindervang GO! "Het Vlaggenschip". Er staat een gratis kopje koffie of thee op je te wachten.
    Meld je aan voor een proefles/ Sign up for a taster lesson:
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • LET OP! Als je een hotmail of gmail adres hebt komt onze mail negen van de tien keer in je spambox terecht. Dat heeft te maken met spaminstellingen bij Hotmail. Als je na inzending van dit formulier niet binnen 5 minuten een ontvangstmail hebt ontvangen zal die in je spambox terecht zijn gekomen. Let er op dat dat dus ook met opvolgende mail van ons kan gebeuren, check regelmatig je spambox of zet ons domein op je whitelist. Excuses voor het ongemak.
  • Wij willen graag gebruik maken van beeldmateriaal waar jij en/of jouw kind herkenbaar op staat. Die willen we gebruiken voor onze website, facebook, twitter of voor andere promotionele doeleinden. Ga je hier mee akkoord? / We would like to use pictures of you and your child during the lessons. We like to use these for our website, facebook, twitter or for other promotional purposes. Do you agree ?
  • Een kopie van de informatie die je aan ons verstuurt, ontvang je ook op het door jouw opgegeven e-mailadres.