Het Jonge Kind Centrum zoekt “pedagogische ondernemers”

De lente is begonnen! Tijd voor een nieuw pad? Of ben je misschien al ondernemer en zoek je uitbreiding van werkzaamheden?

Ben je afstuderend of net afgestudeerd? Zoek je echt iets vernieuwend om je energie in te steken?

Wij breiden uit en zoeken versterking van ons team. Iets voor jou?We zoeken zelfstandig ondernemers voor klassenleid(st)erschap en/of geven en (mee)ontwikkelen van trainingen in het kader van:

Ben jij een ondernemer met groot hart voor baby’s, dreumesen en peuters EN hun ouders? Grijp nu je kans bij het Jonge Kind Centrum.

Bij Baby Sensory ga je aan de slag aan de hand van een programma dat in Engeland ontwikkeld is. Wekelijkse lessen Baby Sensory logoboordevol activiteiten, muziek, spelletjes en liedjes vormen de basis van het uurtje quality time tussen ouder(s) en kind. Bovenal zijn de lessen: veel lol, samen plezier maken, ontdekken en ontwikkelen. Ouders gaan naar huis met veel inspiratie om thuis verder te spelen en krijgen tijdens de les veel informatie over de ontwikkeling die hun kind doormaakt.

 

Dreumesfun, dreumes les, dreumes spel, dreumes cursus, opvoeding dreumesDreumesfun is een, door het JKC, speciaal ontwikkeld programma, met wekelijkse lessen, bedoelt om de brede ontwikkeling van dreumesen te stimuleren. Alles komt aan bod: taalontwikkeling, rekenen, motoriek en de sociaal-emotionele ontwikkeling.
We sluiten hiermee aan bij de “doorgaande ontwikkelingslijn” en is dus helemaal van deze tijd. Bovendien is het een programma wat ook nog eens heel erg leuk is…. een win-win situatie dus

 

Ook dit programma is ontwikkeld door het JKC. Aan de hand van prentenboeken en verhalen beleven de peuters door diverse activiteiten elke week weer nieuwe avonturen. Naast een hoop plezier draagt Peutersteps bij aan de brede ontwikkeling van de peuters. Aan alle ontwikkelgebieden ( taal, zintuigelijk, taal, motorisch, sociaal enz.) wordt op spelenderwijs aandacht besteed. Spel is onze basis.Naast het avontuur in onze in onze les, kunnen onze peuters hun hart ophalen in ons speel laboratorium.

 

Zin om samen met de andere klassenleid(st)ers het Jonge Kind Centrum nog verder uit te breiden? We zoeken kandidaten die met name op woensdag, vrijdag en/of in het weekend lessen wil willen verzorgen en we zoeken (aspirant)trainers die mee willen helpen met het ontwikkelen en in de markt zetten van nieuwe trainingen voor professionals en voor ouders met hun kind.

Het is mooi, maar NIET noodzakelijk, als je een achtergrond hebt in het onderwijs of kinderopvang of dat je een studie spelagogiek, pedagogiek, ontwikkelingspsychologie oid hebt afgerond.

Het aller aller aller belangrijkste is dat je een ondernemersmentaliteit en passie voor de ontwikkeling van kleine kinderen hebt. Daarnaast heb je je geen schroom om voor een groep te staan. Je bent open, extravert, spontaan en je kunt makkelijk je enthousiasme & blijdschap met ouders en professionals delen.

Het gaat hier om samenwerkingsovereenkomst tussen zelfstandig ondernemers. Neem snel contact op via marije@hetjkc.nl om samen verder te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn.