Het Jonge Kind Centrum bestaat uit:

Anneke Wijngaarden, klassenleidster Baby Sensory Almere en Dreumesfun

Moeder worden leek me altijd al fantastisch. Maar hoe leuk, moeilijk, liefdevol, ingewikkeld, lastig, geweldiganneke had ik me nooit gerealiseerd. Maar ik geniet van elke minuut! Via een mamacafe kwam ik terecht bij Baby Sensory Almere en werd ik helemaal enthousiast! Ik heb er veel geleerd, maar ook een hoop kunnen delen met andere ouders. Een heerlijk uurtje om samen met mijn baby te genieten van alle leuke activiteiten. Ik vind het heerlijk de lessen Baby Sensory in Almere te mogen geven aan andere ouders en hen te laten genieten van alle activiteiten.en overweldigend het kan zijn

Als moeder van, inmiddels, een dreumes heb ik gemerkt dat er niet zoveel te doen is voor deze kleine ontdekkers. En wanneer er al een groepje was, was dit vaak gericht op een deel van de ontwikkeling. Zo jammer, want deze kinderen vinden het juist heerlijk zich te ontwikkelen en te ontdekken op allerlei vlakken! In samenwerking met het Jonge Kind Centrum ontwikkelden we Dreumesfun, een programma voor de brede ontwikkeling van dreumesen. Ik vind het heerlijk om dit te doen en al mijn creativiteit, kennis en ervaringen erin te stoppen. Naast Baby Sensory Almere en Dreumesfun werk ik als educatief begeleider op een peuterspeelzaal van GO! kinderopvang in Lelystad  en geniet ik volop van mijn zoontje.

——————————————————–

 Marije Magito, trainer professionals

rwf_8869

Ik ben Marije Magito,  eigenaar van het Jonge Kind Centrum.

Al jaren help en leer ik professionals in de kinderopvang en het basisonderwijs om nog beter aan te sluiten bij de ontwikkelingsbehoeften van kinderen. Dit doe ik op een professionele, gepassioneerde wijze door middel van trainingen en individuele videocaching op de werkvloer. Als vrijwilliger ben ik de initiator van het congres voor professionals in de Week van het Jonge Kind Almere en bestuurslid bij de Vereniging Speelotheken Nederland. Naast mijn werkzaamheden voor professionals faciliteer ik, onder andere, de klassenleid(st)ers van Baby Sensory Almere en Dreumesfun zodat zij met veel plezier de lessen kunnen geven aan ouders met hun kinderen. Met The Happiest Baby methode help ik ouders met een onrustige, weinig slapende of huilbaby de “handleiding” van hun kind nog beter te leren begrijpen en beter bij hun behoeften aan te sluiten. Hiermee komt de baby EN de ouder tot rust en komt er weer ruimte voor positief contact.

Mijn doel is om binnen het Jonge Kind Centrum een mooi pakket aan diensten van hoge kwaliteit aan ouders van jonge kinderen en aan professionals aan te kunnen gaan bieden.

————————————————————-

Mirjam de Klerk, klassenleidster Baby Sensory Almere & Baby Sensory IJburg

Ik ben Mirjam de Klerk, 41 jaar en woonachtig in Lelystad.Mirjam de Klerk

Inmiddels werk ik zo’n 20 jaar met veel plezier in de kinderopvang. Ervaring met alle leeftijden tussen 0 tot 12 jaar.

Al lange tijd zocht ik naar meer diepgang in mijn werk en wilde ik graag buiten de kinderopvang meer betekenen voor ouder en kind.

Dit heb ik gevonden bij de Baby Sensory programma’s. Ik word zo enthousiast van de reacties van de kinderen en ouders tijdens de lessen. Geweldig om jonge kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling en voor ouders heel fijn om een plek te hebben waarin zij ervaringen kunnen uitwisselen met andere ouders.
Het is heel fijn dat ik mijn ervaring uit de kinderopvang nu ook kan gebruiken in mijn lessen bij Baby Sensory.

Ik vind elke Baby Sensory les weer een feestje!