Wat ouders vinden van Baby Sensory…..

Angela Klaassen

“Samen met een vriendin besloten wij om een proefles te volgen. Eigenlijk wist ik niet direct wat z’n les zou inhouden maar na deze dag ben ik enorm enthousiast. Wat een super leuk programma volledig gericht op de ontwikkeling van je kindje en heerlijk de lol die dit brengt voor de kleintjes maar ook voor ons saampjes! En er een enthousiaste cursusleidsters. Mijn dochter Jessie heeft met volle teugen genoten van de liedjes, de muziekinstrumentjes, de lichtjes en de pompoms! En het is echt zo: wanneer je kind geniet, geniet je zelf dubbelop van je kind! Mijn aanmelding voor de cursus is dan ook een feit!!!”

Angela Klaassenmama van Jessie

Baby Sensory Almere“Elke week hebben Chris en ik er heel veel zin in. Het leuke is dat we er thuis mee doorgaan.
Laatst gingen we masseren en dat doen we nu nog regelmatig. Ook was het boekje lezen een eye opener. We hebben nu al weer zin in zaterdag!”

Anneke Wijngaardenmama van Chris

“Samen met mijn dochter Fenna (13 weken) heb ik nu 2 lessen en een proefles (toen was ze 7 weken) achter de rug. Ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten, maar het klonk zo super leuk! En het bleek idd zo leuk te zijn, mijn dochter – al tijdens de proefles met 7 weken oud – was helemaal in haar element! Zeer geconcentreerd (en dat terwijl het etenstijd was) en heerlijk aan het lachen, kijken, voelen. De muziek, de zintuiglijke prikkelingen, de een-op-een aandacht, de babygebaren, mijn dochter vind het machtig mooi!
Het is echt even quality-time met je kind, dus heerlijk samen plezier maken. Wij zijn voorlopig nog niet klaar met de lessen!”

Patricia de Roosmama van Fenna

Wij vonden het geweldig! Zowel ik als mijn dochter van zes maanden genoten enorm en het was ontzettend leerzaam. Mijn kijk op spelen met mijn baby is enorm verruimd. De proefles is gratis en je zult er geen spijt van krijgen. Helaas gaan wij toch niet door met de lessen, omdat de leeftijdsgroep van 7+ maanden al om 8.45 uur begint. En mijn dochter wordt helaas pas vaak rond die tijd wakker, soms zelfs later frown-emoticon Dus misschien in de toekomst als haar ritme verandert (of de tijden). Ik hoop het!

Patty Snijders

Baby Sensory Almere“In het mamacafe hebben mijn zoontje en ik voor het eerst kennisgemaakt met BabySensory. Hij genoot er enorm van, hij keek met een grote lach op zijn gezicht rond. Hier genoot ik natuurlijk heel erg van. Hierna heb ik met hem een proefles gevolgd én nog een keer met mijn vriend erbij op de Kindermarkt. Ook hij was enthousiast. Deze week gaan we met z’n drieën beginnen met de eerste echte les.”

Maartjemama van Mika

Baby Sensory Almere“Leuk en gezellig, iedere week weer! Je doet hier zoveel leuke ideeën op om dingen met je baby te doen, een echte aanrader! Op deze manier is je baby niet meer gewoon een baby, maar een klein mensje dat veel lol kan hebben, van jongs af aan (wij begonnen toen Claire 3,5 maand was ongeveer).”

Jenny Jacobsmama van Claire

“Echt een superleuke tijd gehad bij de lessen van Baby Sensory. Leuke nieuwe mensen ontmoet en leuke uitdagende activiteiten voor je kleintje!”

Malou van Mulligen

“Iets leuks doen met je kindje? Dan is Baby Sensory een aanrader. Wij zijn begonnen rond de 4 maanden en hebben heel veel leuke lessen beleefd. Ook om in contact te komen met andere ouders als je net moeder bent geworden of als je kindje ouder is om samen met andere kinderen te spelen.”

Stephanie Dronkert Buurstee

IMG_5035“Altijd nieuwe dingen en super leuk voor kind en stiekem ook voor de ouder!!”

Miriam Krauwel

IMG_4971“Just came back from Baby Sensory IJburg and it was wonderful experience! My little one loves it. So much positive energy! Can’t wait till next lesson! Thank you”

Natasha Brenermama van Gabriel

“Mijn vriendin Maartje was al met onze kleine Mika naar een proefles geweest en omdat ze zo enthousiast was zijn we daarna nog een keer met z’n drieën gegaan. Ik was vrijwel meteen om; echt heerlijk om te zien hoe leuk Mika op alle prikkels reageert. Hij vindt het echt leuk en dat is voor mij de belangrijkste maatstaf. Oh, en voor de ouders is het fijn dat de sfeer zo ongedwongen is. Aanstaande zaterdag zijn we er bij de eerste echte les ook bij, heb er zin in.”

Deanpapa van Mika

“Ik had bij het mamacafe al wat gezien. En dat maakte mij enthousiast! Ik heb mij direct ingeschreven. Mijn kleintje reageerde er erg vrolijk op en vond alles leuk. Hij wilde ook graag spelen met de andere kindjes. Hij werd zelfs rustig van sommige liedjes.”

Charlene

Baby Sensory Almere

“Baby Sensory is een aanrader voor alle ouders met een baby!
Naast plezier en gezelligheid met andere ouders, ook nog leerzaam en bevorderend voor de ouder-kind band.”

Marlijn Kooistra-Popeliermama van Elias

DSC_6512

“Eerst al tijdens het mamacafe kennis gemaakt met babysensory, omdat Stijn toen vooral sliep besloot ik mee te doen met een workshop tijdens de kraammarkt in het Flevoziekenhuis. Wat een succes! Stijn heeft er ontzettend van genoten. Hij werd helemaal vrolijk van alle activiteiten en liedjes. Om je kindje zo vrolijk te zien werkt natuurlijk aanstekelijk, dus ik en mijn vriend gingen ook vrolijk en enthousiast naar huis. Na de workshop heeft Stijn als een roosje geslapen”

Irismama van Stijn